Οι θεματικές el

Οι θεματικές

Εκτός από εισαγωγικά σεμινάρια, στη Σχολή πραγματοποιούνται και σεμινάρια που προσφέρουν εξειδικευμένη κατάρτιση και εμπλουτίζουν τον γαστρονομικό ορίζοντα όσων επιθυμούν να πάνε ένα βήμα πιο πάνω. Έτσι, πραγματοποιούνται σεμινάρια για αρχάριους, προχωρημένους, επαγγελματίες, αλλά και παιδιά. Τα σεμινάρια διεξάγονται πάντα μία φορά το καθένα, είναι περιορισμένων θέσεων και εκεί αναπτύσσονται τάσεις και κατευθύνσεις που απασχολούν σήμερα τον πλανήτη της τροφής, ενώ θα υπάρχουν και σεμινάρια με εποχιακό χαρακτήρα. Μεταξύ άλλων, το σούσι, η μοριακή γαστρονομία, η ασιατική κουζίνα, η λατινοαμερικάνικη κουζίνα, το bar tendering και τα κοκτέιλ, οι ποικιλίες της σοκολάτας, η συνύπαρξη γλυκού και αλμυρού στα επιδόρπια, το art de la table, η οινική αρμονία, τα παράξενα ταιριάσματα, αλλά και πολλά άλλα θέματα - έκπληξη, θα σας εισαγάγουν στο πιο συναρπαστικό κομμάτι της γαστρονομίας.