Που απευθύνονται el

Που απευθύνονται

Τα μαθήματα απευθύνονται σε food lovers -αρχάριους και προχωρημένους- αλλά και σε επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης που θέλουν να τελειοποιήσουν την τεχνική τους ή να μάθουν περισσότερα για το επάγγελμα που έχουν επιλέξει. Σε σύγχρονους ανθρώπους που γοητεύονται από την κουλτούρα της τροφής και επιθυμούν να μάθουν τις βασικές δεξιότητες για αλμυρές και γλυκές δημιουργίες. Σε γυναίκες και άνδρες που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να ανεβούν επίπεδο, δίνοντας άλλη διάσταση στο καθημερινό οικογενειακό τραπέζι ή σε ένα ιδιαίτερο εποχιακό δείπνο (όπως λ.χ. εκείνο του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν ή των Χριστουγέννων). Σε ανήσυχα πνεύματα που ακολουθούν τις τάσεις και θέλουν να νιώσουν από κοντά την αύρα των καταξιωμένων σεφ. Σε ερασιτέχνες που θέλουν να γίνουν επαγγελματίες, αλλά και σε σπουδαστές μαγειρικής που θέλουν να βάλουν το «κερασάκι» στην «τούρτα» των γνώσεών τους. Σε παιδιά, στο πλαίσιο ενός άλλου είδους δημιουργικής απασχόλησης, η οποία μπορεί να τους ανοίξει νέους ορίζοντες και να φανερώσει το ταλέντο τους. Τέλος, σε εργαζόμενους που κινούνται μέσα ή έξω από την κουζίνα (από το service μέχρι τις προμήθειες και από την κατάρτιση των μενού μέχρι τη συνολική διαχείριση ενός εστιατορίου, μπαρ ή άλλου σχετικού χώρου εστίασης).